Tyføn ll - Smart hair dryer

Føntørre som er udviklet til både at spare dig tid og energi. Designet er ergonomisk og behagelig for hånden. Tyføn ll er lydsvag men ekstrem kraftfuld. dB når kun 74-80 på sit max. Motoren er en børsteløs motor som skaber en kraftig og koncentreret luftstrøm, og kan blæse med hele 110.000 rpm. Denne  type motor er mere energisparende, end en traditionel motor, og har en levetid som er 3-4 gange længere.

2.796,00 DKK
På lager
Reference:
art00005

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Føntørren som er udviklet til både at spare dig tid og energi.

Tyføn ll er en ultra let føntørre på kun 350g, som er ergonomisk og behagelig at have i hånden. Du vil derfor opleve at kunne arbejde i længere tid med Tyføn ll uden at blive træt i armen.

Tyføn ll er lydsvag men ekstrem kraftfuld. dB når kun 74-80 på sit max. Motoren er en børsteløs motor som skaber en kraftig og koncentreret luftstrøm, og kan blæse med hele 110.000 rpm. Denne  type motor er mere energisparende, end en traditionel motor, og har en levetid som er 3-4 gange længere.

Føntørren har indbygget intelligent temperatur system og ION Anti-static technologi som giver blødt og blankfuldt hår under brug. Tyføn har digitalt LCD display som viser de specifikke indstillinger. 

Tyføn ll har 5 temperaturindstillinger; 40g. 60g. 80g. 100g og 120g, samt kold luft. Blæsehastigheden har tre indstillinger. Her kan du vælge mellem lav, medium og høj.

Høj blæsehastighed er til hurtig tørring og styling

Medium blæsehastighed er til normal tørring

Lav blæsehastighed er til spredning

Temperatur og lufthastigheden skiftes nemt på knapperne. Tyføn ll er innovativ og er udstyret med en intelligent lås, som aktiveres ved at give en hvilken som helst knap et langt tryk. 

Med Tyføn ll får du en føntørrer udover det sædvanlige, der ligger utrolig godt i hånden og giver dig en uovertruffen stylingoplevelse, som nærmest ”blæser” dig bagover!

Tyføn ll kommer i en lækker indpakning og der medfølger 1 diffuser og 1 dysse