TAKUMI - AKA 60T29 Scissor

TAKUMI AKA 60T29

Skulptersaks
Størelse 6,0"
6 Stjernet
Kugleleje

Takumi AKA skulptersaks er i absolut top klasse og en skulptersaks udviklet til præcsisionsklip. Skulptersaksen har 29 buede tænder, med et lille "hak / græb" for enden af hver saksetand, der gør at hvert hår bliver "låst" og klippet lige af. Den er lavet med VG-10 Damaskus / Kobolt stål, hærdet flere gange under produktion gør at Rockwell hårdheden er helt i top. Nemlig oppe på 61-62. Takumi AKA har et åbent synlig kugleleje system der gør man kan se det. Frisørsaksen er Convex, hvilket gør saksebladene altid kun rører hinaden et sted.

Til alle TAKUMI sakse medfølger en pæn æske, der indeholder 2 ekstra fingerringe, justeringsværktøj, en renseklud og den patenterede TAKUMI oliepen.

 
5.596,00 DKK
På lager
Reference:
KH007648

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Takumi er Japansk og betyder rent håndværk, høj faglighed, og en sublim kunst art. Takumi saksene er 100% håndlavede af et team af højt uddannede smedemestre, og gennemgår en ekstrem kvalitets kontrol. Hver saks bliver nøje gennemgået og kontrolleret fra start, fra det rå metal, til det endelige resultat: En TAKUMI, saks af højeste kvalitet, funktion og med en lang levetid. Håndlavede Takumi sakse fås i en række unikke designs med ergonomisk greb og finger stilling. Takumi specielt uddannede smedemestre arbejder kun med det bedste Japanske stål med Rockwell tal mellem 59 – 62. Der lægges stor fokus på det rene smedearbejde. Den endelige slibning og polering proces, som kun udføres af de mest erfarne eksperter, er grundlaget for den høje kvalitet. Resultatet: Saksene er fantastisk skarpe, slidstærke og klippevinklen gør at friktionen er minimal og giver derved et rent klip og en optimal arbejdsfunktion. Takumis skrue system er specielt udviklet til hver enkelt sakse type, de er nemme at justere, og med den rette indstilling betyder det, alt efter hårets struktur, et rent klip med en uovertruffen præcision. Takumi saksene opfylder selv den mest krævende, kreative og tekniske frisørs krav om ydeevne i dagligdagen