Sky High Plus ATTITUDE

Sky High+ ATTITUDE hårlak er det ultimative valg for dig, der søger en hårlak med uovertruffen styrke og øjeblikkelig fastholdelse. Denne exceptionelle hårlak er skabt til at levere et ekstra stærkt hold, der låser din frisure på plads med en øjeblikkelig fryseeffekt.

Denne hårlak kombinerer ekstra stærkt hold med instant freeze-teknologi, hvilket skaber den perfekte balance mellem holdbarhed og umiddelbar fastlåsning af din frisure. Uanset om du ønsker en pålidelig holdning hele dagen eller ønsker at fikse din stil med det samme, giver Sky High+ dig styrken til at skabe det look, du ønsker.

179,00 DKK
På lager
Reference:
ShaPlus

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Oplev ultimativ kontrol med Sky High+ ATTITUDE hårlak - det perfekte valg for dig, der ønsker uovertruffen styrke og øjeblikkelig fastholdelse. Vores exceptionelle hårlak er designet til at levere et ekstra stærkt hold, der låser din frisure på plads med en øjeblikkelig fryseeffekt.

Vores hårlak kombinerer ekstra stærkt hold med cutting-edge instant freeze-teknologi, hvilket skaber den optimale balance mellem langvarig holdbarhed og øjeblikkelig fastlåsning af din frisure. Uanset om du stræber efter en pålidelig holdning hele dagen eller ønsker at rette din stil med det samme, giver Sky High+ dig styrken til at skabe det look, du ønsker.

Når du vælger Sky High+ ATTITUDE hårlak, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din frisure holder. Lad dit hår feste hele natten, og vær tryg ved, at Sky High+ ATTITUDE har styrken til at sikre det.

Med Sky High+ ATTITUDE hårlak kan du løfte din styling til nye højder og skabe et look, der ikke blot er uforglemmeligt, men også fastholdes med den styrke, du fortjener. Gør dig klar til at imponere med dit fantastiske hår, der forbliver intakt takket være Sky High+ ATTITUDE.

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl, Methacrylate Copolymer, Acrylates, Copolymer, Aminomethyl Propanol, PEG-12 Dimethicone, Parfum.