PURE Skin ATTITUDE - Eye Serum 15 ml.

Pure Skin Attitude Anti-Age Eye Cream er en plejende øjn serum der har en høj koncentration af marine kollagen, vitaminer og DMAE, som stimulerer hudens produktion af kollagen. Vores eye serum reparerer hudskader forårsaget af aldring og den udglatter rynker og fine linjer.

 

OBS: Med CVR.NR er det kun muligt at købe produkterne med en forhandler aftale.

Kontakt os på tlf: 6070 7311 for mere information.

 

 

 

 

410,00 DKK
På lager
Reference:
T00415

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Vi har udviklet Pure Skin Attitude til dig for at give dig yngre hud på kun 16 uger. Vores hudplejeserie er skabt til pleje og genopbygge huden og den er derfor sammensat af de bedste ingredienser. Pure Skin Attitude er særlig høj på DMAE, som også kaldes "botox i flydende form" og marine kollagen. Disse to ingredienser hjælper til at genopbygge huden og give den et mere ungdommeligt udtryk. 

Vi har udviklet Pure Skin Attitude med fokus på bæredygtighed og vi har derfor kun brugt miljøvenlige ingredienser. Hudplejeserien er derfor både god ved miljøet og huden. 

Hvad er DMAE? DMAE bliver også kaldet "botox i flydende form" og anvendes ofte i anti-aging produkter til opstramning af huden.

Effekter af DMAE:

  • Gennerelle anti-aging effekter
  • Opstramning af slap hud
  • Reduktion af rynker, fine linjer og mørke rande

 

UDTAGELSER OM PURE SKIN ATTITUDE

Vi har modtaget denne udtagelse fra pigerne fra Skin of Fashion

Pure Skin fra Attitude er en super serie med ingredienser der henvender sig bredt. Pure Skin er til dem som kræver en ren serie der samtidig skaber synlige resultater. En varm anbefaling fra pigerne i Skin of Fashion. 

 

Gør vores hudplejeserie til en del af din morgenrutine i 5 nemme steps

Step 1:

Start med at rense dit ansigt og hals med Pure Skin Attitude Foam Cleanser. Det virker bedst hvis ansigt og hals er vådt. Tør dit ansigt i et rent håndklæde. 

Step 2:

Spray Pure Skin Attitude Balancing Rose Mist på en vatrondel og dup forsigtig dit ny renset og ny vasket ansigt. 

Step 3:

Påfør en lille mængde Pure Skin Attitude Anti-age Eye Serum omkring hele øjet med din fingerspids

Step 4: 

Påfør et jævnt lag af Pure Skin Attitude Anti-age Face Cream i dit ansigt og på halsen. 

Step 5:

Bland nogle dråber Pure Skin Attitude Sun Drops i Pure Skin Attitude Anti-Age Face Cream eller din bodylotion for at få et lækkert sunkissed look. 

 

 

 

AQUA  (WATER), SODIUM  HYALURONATE, HYDROLYZED  ELASTIN, HYDROLYZED COLLAGEN, ACETYL HEXAPEPTIDE -8, ACETYL TETRAPEPTIDE -9, DIMETHYLAMINOETHANOL TARTRATE, ALOE  BARBADENSIS  LEAF  JUICE,  HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, TREHALOSE, SODIUM  PCA, PANTHENOL, MAGNESIUM  PCA,  ZINC  PCA, BETAINE, MANGANESE PCA, THIOCTIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES/C10 -30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, DECYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRASODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL.