PURE Skin ATTITUDE - Miracle Lipstick Yellow

PURE Skin Miracle Lipstick skifter farve for øjnene af dig. Læbestiftens gule farve reagerer med dine læbers egen PH værdi og skaber din helt egen individuelle farve af lyserød. Det er næsten som ren magi og må opleves!

 

Påfør gerne flere lag for at opnå en mere intens farve.

129,00 DKK
På lager
Reference:
T00426

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Få det attraktive og naturlige look på dine læber på ingen tid med den innovative gule læbestift fra PURE Skin ATTITUDE

PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick er designet til at fremhæve din unikke læbefarve med at reagere på din huds naturlige pH-værdi. Resultatet er en enestående læbefarve, der er helt din egen. 

Denne Miracle Lipstick indeholder bivoks, som danner en beskyttende hinde på dine læber, der hjælper med at forhindre fugttab, beskytter mod skader og holder dine læber fugtet og beskyttet. Bivoks har nemlig blødgørende egenskaber der hjælper med at gøre læbestiften glat og let at påføre læberne. Læbestiftens formel giver dine læber et lille hint af glimmer, som vil fortage sig og holder dine læber bløde og fugtet hele dagen. 

Egenskaber:

  • Revolutionerende gul læbestift
  • Reagerer med læbernes naturlige pH-værdi
  • Skifter farve for at komplimentere dine læber
  • Fremhæver dine læber på naturlig vis
  • Indeholder fugtgivende og blødgørende ingredienser 

 

Brug PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick på rene læber og med blide bevægelser. Vent et par sekunder og nyd den naturlige farve som kommer frem på dine læber 

Petrolatum, Mineral Oil, Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglycerides, Isopropyl Palmitate, Oreside, Beewax, Mica, Fragrance, Butyl Hydroxytoluene, Methylparaben, CI 77491