PURE Repairing ATTITUDE - Shampoo 500 ml.

PURE Repairing ATTITUDE shampoo er en mild shampoo der er udviklet til dig med et skadet og svækket hår. Med et naturligt mix af ingredienser, som Aloe Vera, Phantenol, mandel- og havre ekstrakt repareres spaltede spidser og dit hår efterlades plejet, næret og fugtet. 

Produktet er godkendt til Curly Girl metoden. 

199,00 DKK
På lager
Reference:
T00250

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

PURE Repairing ATTITUDE shampoo har et højt indhold af naturlige ingredienser der reparere dit hår og gør det glansfuldt igen. Skadet hår bliver genopbygget og hårstråene føles igen bløde og velplejet. 

Aloe Vera er en ægte mirakelplante, der ikke blot beroliger hovedbunden, men også tilfører intens fugt til håret. Denne naturlige ingrediens er rig på en kombination af A, C og E vitaminer, der arbejder i harmoni for at nære og beskytte dit hår helt fra rod til spids.

PURE Repairing ATTITUDE shampoo indeholder mandel ektrakt  der giver en dybdegående reparation Mandel ekstrakt arbejder aktivt på at reparere håret, samtidig med at det tilfører tilstrækkelig fugt, der resulterer i tykkere, blødere og sundere hårstrå.

Denne shampoo indeholder også havre ekstrakt som er kendt for sine antiinflammatoriske og antioxidant-rige egenskaber. Denne ingrediens beroliger ikke blot hovedbunden, men beskytter den også, samtidig med at den sørger for tilstrækkelig fugt.

Fordele ved PURE Repairing ATTITUDE Shampoo:

  • Ikke testet på dyr
  • Ingen brug af allergene parfumer
  • 100% Veganske
  • Gluten Fri
  • Ingen SLS/SLES
  • Godkendt til Grøn Frisør/Positiv listen
  • Bruger genanvendelig plastik flasker


Sådan bruger du PURE Repairing ATTITUDE Shampoo:

Vask håret og massér shampooen godt ind i håret og spidserne. Skyld grundigt bagefter.

Vi anbefaler at du bruger PURE Repairing ATTITUDE conditioner for bedst effekt og størst genopbyggelse af håret.

 

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium EDTA. 

 

pH:4,5