PURE Mother to be ATTITUDE - Conditioner 100 ml.

PURE Mother to be ATTITUDE Conditioner er den perfekte hårpleje til gravide og alle, der ønsker det reneste valg!

PURE Mother to be ATTITUDE Conditioner er omhyggeligt sammensat af naturlige ingredienser, der ikke kun plejer dit hår, men også tager hensyn til din babys og din egen følsomme hud.

Den unikke sammensætning af plejende ingredienser, som Aloe Vera, Panthenol og Glycerin, gør PURE Mother to be ATTITUDE Conditioner ideel til alle, der ønsker den reneste og mest skånsomme løsning til hårpleje for hele familien. Denne conditioner indeholder ikke skadelige silikoner, sulfater eller parfume. 

89,00 DKK
På lager
Reference:
T00206

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Med fokus på allergiske reaktioner har vi udviklet vores formel, så du kan bruge PURE Mother to be ATTITUDE conditoiner uden at bekymre dig om din babys eller din egen hud. Den er skabt med en allergivenlig tilgang og er fri for parfume, parabener og andre potentielt skadelige ingredienser.

Disse nøje udvalgte ingredienser er nøglen til denne hårplejeseries kvalitet. Vi har besluttet at udelukke skadelige konserveringsmidler som parabener, negative sulfater, parfume og farvestoffer, og i stedet kun bruge naturlige elementer som mandelolie, olivenolie og Shea nøddesmør. Dette valg er en garanti for, at du kan læne dig tilbage uden bekymringer og nyde de optimale resultater for din baby, dit hår og din krop. Med vores fokus på allergivenlige og uønskede ingredienser har vi skabt en atmosfære af ro og tryghed omkring vores PURE Mother to be ATTITUDE produkter.

Sådan bruger du PURE Mother to be ATTITUDE Conditioner:

Put vores conditioner i dit våde hår og lad den sidde i 1 til 3 minutter for at sikre maksimal effekt. Skyl derefter grundigt

Vi anbefaler at du bruger PURE Mother to be ATTITUDE Shampoo for at få den optimale effekt af denne nærende hårplejeserie. 

Aqua (Water),Cetearyl Alcohol,Cetrimonium Chloride,Glycerin,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Polyamino Sugar Condensate,Saccharide Isomerate,Panthenol,Tocopheryl Acetate,Lecithin,Tocopherol,Ascorbyl Palmitate,Sclerotium Gum,Decyl Oleate,Guar hydroxypropyltrimonium chloride,Polyquaternium-10,Behentrimonium Chloride,Ceteareth-20,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Citric Acid,Disodium EDTA

 

pH:4