PURE Hydrating ATTITUDE - Shampoo 500 ml.

PURE Hydrating shampoo er til ekstra tørt og kruset hår der trænger til en masse fugt. Denne shampoo er et lækkert hårplejeprodukt, som er udviklet til dig med tørt, meget tørt eller livløst hår. Denne shampoo er til hår som desperat trænger til fugt. 

Mangler du rejsestørrelse? Find den lige her

199,00 DKK
På lager
Reference:
T00260

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

PURE Hydrating ATTITUDE shampoo er baseret på naturlige og miljøvenlige ingredienser som sammen arbejder for at tilføre fugt til håret. Denne shampoo virker samtidig udglattende og blødgørende. 

PURE Hydrating ATTITUDE Shampoo inderholder enzymer fra Aloe Vera som er meget fugtgivende og som hjælper med at reparere de døde hudceller i hovedbunden. Du vil derfor få en sund og vedligeholdt hovedbund, uden at hovedbunden udtørrer. Shampooen indeholder også guargummi, som tilfører en masse næring til håret. 

Shampooen efterlader dit hår med en lækker følelse og glansfuldt udseende, og du skal aldrig bekymre dig om et tørt og kedeligt hår igen. 

Vi anbefaler at du efter behandler dit hår med PURE Hydrating ATTITUDE Conditioner og PURE Deep Hydrating ATTITUDE mask, for at opnå den bedste effekt. 

Er godkendt til grøn salon og til Curly girl metoden. Produkt er 100% vegansk. 

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycerin, Polyquaternium-7, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Saccharide Isomerate, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium EDTA. 

 

pH:4,5