Om Trontveit

Trontveit blev grundlagt i 2010 og er en seriøs samarbejdspartner for professionelle frisører, kosmetologer og hudplejere samt webshops i Danmark og udlandet. Firmaet både producerer egne produktserier og er forhandler af forskellige andre internationale kendte brands i Danmark og øvrige nordiske lande. Firmaet er i stærk vækst og eksporterer allerede til 14 europæiske lande. I 2019 grundlagde Trontveit en Private Label division, der siden har vokset sig større og er i dag en betydelig del af firmaet.

Trontveit er et firma som går egne veje i stedet for at følge i andre leverandørers fodspor. Vi har fokus på at være innovative og komme med bedre, anderledes og fremsynede løsninger for vores kunder. Trontveit lancerede den innovative 3D styler på markedet og enestående klippemaskine under sit eget Artist brand. Trontveit har videreudviklet markedets mest populære hårvokse og forbedret dem under eget brand Attitude. Faktisk er de så gode at vi tillader os at skrive "Probably the best hairwax ever made"! På vores hjemmeside kan du bestille varer 24 timer i døgnet - 365 dage om året!

Trontveit har fokus på kvalitetsprodukter og tilbyder i dag følgende brands: Attitude, Artist, Emmediciotto (Italien), Unique permanent, Bath og en række tilbehørsprodukter som frisørsakse, føntørrere og frisørinventar fra Salon Ambience til frisørsaloner.

Trontveit Har tidligere haft faciliter i Nørresundby i Nordjylland, hvor administration, lager og undervisningslokaler var samlet under et. Nu er det hele flyttet i nye lokaler i Klarup, da vi havde brug for mere plads. Trontveit har trods den unge alder et team af særdeles erfarne branchefolk med samlet over 100 års erfaring.

Trontveit er leverandøren for dem som ønsker noget som ikke alle andre har, som ønsker der er fokus og forståelse for ens behov, og som søger kvalitetsvarer med god fortjeneste. Trontveit lægger desuden vægt på god service.

Trontveit kan også tilbyde Private Label til dem, som gør rundt med en drøm om at få sit eget band, indenfor hårpleje og hudpleje.