PURE Skin ATTITUDE - Makeup Remover Sponge

PURE Skin ATTITUDE Makeup Remover Sponge er en super blød og effektiv make-up svamp, der kan bruges med eller uden rensemælk eller sæbe. De avancerede mikrofibre i svampen fjerner blidt og effektivt al make-up fra din hud, og efterlader den ren og frisk. Svampen er skånsom mod selv den mest følsomme hud og kan genbruges igen og igen.

49,00 DKK
På lager
Reference:
T00403

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

PURE Skin ATTITUDE Makeup Remover Sponge er en super blød og effektiv make-up fjerner svamp, der nemt renser din hud for snavs og make-up, uden brug af sæbe eller rensemælk. Svampen kan sagtens bruges sammen med dit ynglings renseprodukt for at få et bedre resultat. PURE Skin ATTITUDE Makeup Remover Sponge er lavet med en avanceret mikrofiberteknologi som effektivt fjerner snavs og renser din hud i dybden og efterlader din hud ren og frisk. De bløde mikrofiber skåner din hud og er blid nok til selv de mest følsomme hudtyper.

Gennemfugt svampen med varmt vand og rens din hud i cirkulære bevægelser. Vi anbefaler at du bruger vores Cleansing Sponge sammen med PURE Skin ATTITUDE Foam Cleanser, for at få det bedste resultat. PURE Skin ATTITUDE Foam Cleanser er en mild og effektiv renseskum 

PURE Skin ATTITUDE Cleansing Sponge er genanvendelig og let at rengøre. Svampen kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader.