Håndcreme med Eget Logo, 150 ml. - 100 stk.

Få lavet din helt egen håndcreme med eget logo, baseret på argan og fersken olie, der plejer og trækker ind i huden. Super god reklame for dig at have stående fremme, eksempelvis på toilettet. Kombiner den evt. med vores milde håndsæbe.

Pris pr. stk.: 29,-

Min. antal: 100 stk.

 

Dit logo sendes til [email protected] i høj opløsning.

Produktionstiden: 8-10 uger.

Ekspresslevering: 4-6 uger – koster 4 kr. ekstra pr. produkt.

2.900,00 DKK
På lager
Reference:
TPL00112

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Oplev Silkeblød Hud med Vores Håndlotion Beriget med Fersken og Arganolie

Trænger dine hænder til øjeblikkelig pleje og fugt? Prøv vores eksklusive håndlotion beriget med fersken og arganolie og oplev en ny dimension af silkeblød hud. Vores unikke formel er skabt med omhu og kærlighed for at give dig den ultimative forkælelse og pleje, du fortjener.

  • Giv dine hænder den næring, de har brug for: Vores håndlotion er beriget med fersken og arganolie, som begge har exceptionelle egenskaber, der nærer og plejer huden. Ferskenolie tilfører fugt og efterlader huden blød og smidig, mens arganolie er kendt for sine regenererende og beskyttende egenskaber.

  • En duftoplevelse ud over det sædvanlige: Den forførende duft af fersken omfavner dine sanser og efterlader en subtil og behagelig aroma på dine hænder. Hver påføring vil være som en lille luksuriøs oase af velvære.

  • Hurtigabsorberende og ikke-fedtet formel: Vores lette og hurtigabsorberende formel gør det nemt at påføre lotionen og giver øjeblikkelig fugt til tørre hænder. Du behøver ikke bekymre dig om fedtede eller klæbrige hænder - vores lotion efterlader kun en behagelig følelse af velplejet hud.

  • En rejse for dine sanser: Ved hver påføring vil du opleve en øjeblikkelig følelse af luksus og velvære. Lad dig blive transporteret til et fortryllende paradis af blødhed og behag, mens du nyder de nærende egenskaber af fersken og arganolie.

Brugerguide:

Trin 1: Vask dine hænder grundigt og tør dem forsigtigt af med et håndklæde.

Trin 2: Tag en passende mængde af vores håndlotion i dine hænder. En lille mængde er normalt tilstrækkelig, da vores formel er koncentreret og effektiv.

Trin 3: Fordel lotionen jævnt over dine hænder og negleområder. Massér blidt for at sikre, at lotionen trænger dybt ind i huden.

Trin 4: Nyd øjeblikket og lad den behagelige duft af fersken omfavne dine sanser. Slap af og lad lotionen fugte og pleje dine hænder.

Trin 5: Brug vores håndlotion efter behov i løbet af dagen for at opretholde den bløde og velplejede fornemmelse. Det er perfekt til at have med dig på farten eller have stående ved dit skrivebord, så du altid kan forkæle dine hænder.

 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Parfum, Ceteareth-20, Prunus Persica Kernel Oil, Sodium Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Crambe Abyssinica Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Polymethylsilsesquioxane, Gold, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Tocopheryl Acetate, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Eugenol.