EMME 11 No-Rinse Conditioner 150 ml.

EMME 11 No-Rinse Conditioner fra EmmeDiciotto er den ultimative løsning til at få blødt, hydreret og stylet hår uden behov for at skylle. Denne no-rinse conditioner er skabt med omhu for at give dig den bedste pleje og bevare din frisure i lang tid.

Denne leave in balsam indeholder valmueekstrakter, der arbejder sammen om at give dit hår en reparerende virkning og dit hår bliver blødt, stærkt og fuld af liv.

Få glansfuldt, velplejet og stylet hår med EMME 11 No-Rinse Conditioner. Giv dit hår den opmærksomhed, det fortjener, og lad EMME 11 No-Rinse Conditioner blive din nye bedste ven i din daglige hårplejerutine. Dit hår vil takke dig for det!

179,00 DKK
På lager
Reference:
1167

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Med en duft af abrikos gør påføringen til en skøn oplevelse. Du behøver blot at påføre produktet i dit nyvaskede hår inden styling og fordele den nødvendige mængde over hele hårets længde. Derefter kan du tørre og style håret som ønsket.

Med EMME 11 No-Rinse Conditioner kan du nemt opnå det look, du ønsker, samtidig med at du plejer dit hår dybt. Ingen behov for at skylle - det sparer tid og giver dit hår den ekstra kærlige pleje, det har brug for.