Easylayage - 10 Levels Bleach

Lysner op til 10 toner! Easylayage Grey-bleach afblegeningspulver har en forbedret lysningsevne, der kombinerer hastighed, beskyttelse og slut farve i håret. Denne fantastiske afblegning har den højeste ydeevne med op til 10 toner i lysningseffekt. Det efterlader håret lyst, sundt og konditioneret takket være den beskyttende og nærende kraft af polyomino sukkerkondensat og hydrolyseret keratin. Den grå nuance denne afblegning har, er med til at dræbe det gule pigment som typisk opstår ved en lysning. Og man vil se håret bliver mere sand farvet, end gult.
At blande Easylayage 10 levels bleach er let og giver en lækker cremet konsistens. Grå blegemiddel har lav ammoniaklugt.
Blanding 1: 2 Den lyser op til 10 nuancer Den indeholder PLEX CO1-teknologi Den har ANTI-YELLOW effekt!

598,00 DKK
På lager
Reference:
T00521

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Sodium  silicate,  Potassium  persulfate,  Magnesium  carbonate  hydroxide,  Ammonium  persulfate,  Paraffinum  liquidum  (mineral  oil),  Cyamopsis  tetragonolba  (guar)  gum,  Sodium  persulfate,  Trisodium  phoshate, Sodium lauryl sulfate, Disodium edta, Polyamino sugar condensate, Hydrolized keratin, Betaine,  Cyclodextrin, CI77499