PURE Skin ATTITUDE - Foam Cleanser...

PURE Skin ATTITUDE - Foam Cleanser 150 ml.

Pure Skin Attitude
T00400
190,00 kr.

Pure Skin Attitude Foam Cleanser er til dig som ønsker en let foam at vakse dit ansigt i. Vores Foam Cleanser er let at bruge og vaske af igen. Skyld dit ansigt i lunket vand. Pump den rette mængde Foam ud og fordel i dine håndflader og rens dit ansigt. 

Pure Skin Attitude Foam Cleanser er en mild foaming cleanser og efterlader huden glat og ren. Brug vores foam cleanser som en del af din hudplejerutine både morgen og aften. 

Brug denne Foam sammen med vores andre hudplejeprodukter for at opnå det bedste resultat. 

UDTAGELSER OM PURE SKIN ATTITUDE

Vi har modtaget den flotte udtagelse fra pigerne fra Skin of Fashion

Pure Skin fra Attitude er en super serie med ingredienser der henvender sig bredt. Pure Skin er til dem som kræver en ren serie der samtidig skaber synlige resultater. En varm anbefaling fra pigerne i Skin of Fashion. 

OBS: Med CVR.NR er det kun muligt at købe produkterne med en forhandler aftale.
Kontakt os på tlf: 6070 7311 for mere information.

Vi har udviklet Pure Skin Attitude til dig for at give dig yngre hud på kun 16 uger. Vores hudplejeserie er skabt til pleje og genopbygge huden og den er derfor sammensat af de bedste ingredienser. Pure Skin Attitude er særlig høj på DMAE, som også kaldes "botox i flydende form" og marine kollagen. Disse to ingredienser hjælper til at genopbygge huden og give den et mere ungdommeligt udtryk. 

Vi har udviklet Pure Skin Attitude med fokus på bæredygtighed og vi har derfor kun brugt miljøvenlige ingredienser. Hudplejeserien er derfor både god ved miljøet og huden. 

Gør vores hudplejeserie en del af din morgenrutine i 5 nemme steps

Step 1:

Start med at rense dit ansigt og hals med Pure Skin Attitude Foam Cleanser. Det virker bedst hvis ansigt og hals er vådt. Tør dit ansigt i et rent håndklæde. 

Step 2:

Spray Pure Skin Attitude Balancing Rose Mist på en vatrondel og dup forsigtig dit ny renset og ny vasket ansigt. 

Step 3:

Påfør en lille mængde Pure Skin Attitude Anti-age Eye Serum omkring hele øjet med din fingerspids

Step 4: 

Påfør et jævnt lag af Pure Skin Attitude Anti-age Face Cream i dit ansigt og på halsen. 

Step 5:

Bland nogle dråber Pure Skin Attitude Sun Drops i Pure Skin Attitude Anti-Age Face Cream eller din bodylotion for at få et lækkert sunkissed look. 

UDTAGELSER OM PURE SKIN ATTITUDE

Vi har modtaget den flotte udtagelse fra pigerne fra Skin of Fashion

Pure Skin fra Attitude er en super serie med ingredienser der henvender sig bredt. Pure Skin er til dem som kræver en ren serie der samtidig skaber synlige resultater. En varm anbefaling fra pigerne i Skin of Fashion. 

INGREDIENTS:

AQUA (WATER), GLYCERIN, COCO - BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PEG-7  GLYCERYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, GLUCONOLACTONE, CUCUMIS SATIVUS 

(CUCUMBER) FRUIT EXTRACT,  AVENA  SATIVA  (OAT)  KERNEL  EXTRACT,  VACCINIUM  MYRTILLUS  FRUIT  EXTRACT,  PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT 

EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM  (SUGAR  MAPLE)  EXTRACT, CITRUS  GRANDIS  (GRAPEFRUIT)  FRUIT  EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM COCOYL I SETHIONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, 

Der er ikke nogen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.