PERSONOPLYSNINGER

TRONTVEIT ApS er personoplysningsansvarlig for de data du indtaster. Data opbevares sikkert og beskyttet for at opfylde vores forpligtelser over for kunderne, samt med henblik på markedsføring. Du kan altid ændre dine oplysninger ved at logge ind på vores hjemmeside ved hjælp af dit brugernavn og den adgangskode du har modtaget. Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet og andet markedsføring kan du kontakte kundeservice eller afmelde via linket i vores nyhedsbrev. 
Som ny kunde, skal du oplyse dit navn, CVR-nummer, adresse, e-mail og telefonnummer når du bliver oprettet som kunde. Med din tilmelding og bestilling accepterer du, at TRONTVEIT, opbevarer og bruger dine oplysninger til at udføre transport, betaling, fakturering og markedsføring. Dine data sendes til vores logistik partnere, så de opfylder deres forpligtelser. Din oplysninger vil ikke blive videregivet til andre tredjeparter. 
Du har altid ret til at tage del i de oplysninger, der er blevet registreret. Hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om, at oplysningerne skal rettes. Du har altid ret til, uden grund, at anmode om, at oplysningerne slettes.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.