Om Trontveit

Trontveit blev grundlagt i 2010 og er en seriøs samarbejdspartner for professionelle frisører, kosmetologer og hudplejere samt webshops i Danmark og udlandet. Firmaet både producerer egne produktserier og er forhandler af forskellige andre internationalt kendte brands i Danmark og øvrige nordiske lande. Firmaet er i stærk vækst og eksporterer allerede til 9 europæiske lande. I 2011 købte Trontveit andele i et finsk firma som senere er blevet til datterselskabet Trontveit Finland.

Trontveit er et firma som går egne veje i stedet for at følge i andre leverandørers fodspor. Vi har fokus på at være innovative og komme med bedre, anderledes og fremsynede løsninger for vores kunder. Trontveit lancerede den innovative 3D styler på markedet og enestående klippemaskine under sit eget Artist brand. Trontveit videreudviklet markedets mest populære hårvokse og forbedret dem under eget brand Attitude. Ja faktisk er de så gode, vi tillader os at skrive "Probably the best hairwax ever made"! På Trontveit´s hjemmesiden, kan bestille varer 24 timer i døgnet - 365 dage om året!

Trontveit har fokus på kvalitetsprodukter og tilbyder i dag følgende brands: Attitude, Artist, Sexy Hair (USA), EMMEDICIOTTO (Italien), Unique permanent, Bath og en række tilbehørsprodukter som Tangle Mouse, PREMIUM Hair Rings og frisørinventar fra Salon Ambience til frisørsaloner.

Trontveit holder til i moderne faciliteter i Nørresundby i Nordjylland, hvor administration, lager og undervisningslokaler er samlet under et. Trontveit har trods den unge alder et team af særdeles erfarne branchefolk med samlet over 140 års erfaring.

Trontveit er leverandøren for dem som ønsker noget som ikke alle andre har, som ønsker der er fokus og forståelse for ens behov, og som søger kvalitetsvarer med god fortjeneste. Trontveit lægger desuden vægt på service.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.