PURE Miracle oil ATTITUDE - 100 ml

PURE Miracle oil ATTITUDE - 100 ml

PURE ATTITUDE by TRONTVEIT
T00285
269,00 kr.

Super lækker letvægtsolie til håret, der giver ekstra næring, shine, vitaminer og fugt. PURE Miracle Oil ATTITUDE styrker tørt hår indefra, giver glansen og smidigheden tilbage til hårstråene. 

Sådan bruger du Pure Miracle Oil

Massér et par dråber af af produktet i håndklædevådt hår og føn håret. Når håret er tørt så brug et par dråber mere som finish. 

Super lækker letvægtsolie til håret, der giver ekstra næring, shine, vitaminer og fugt. Pure Miracle Oil styrker tørt håret, giver glansen og smidigheden tilbage til hårstråene.

Pure Miracle Oil Attitude har en koncentreret formel af Argan, Macadamia, E-vitaminer og hørfrøoile, som har mange fordele for håret. Pure Miracle Oil styrker, beskytter og fugter håret indefra og forhindrer spaltning af hårstråene. Det gør håret blødt og glat og tilføjer en masse fugt til håret. Pure Miracle oil fjerner også krus og fimrehår og definerer hårets struktur. 

Når du bruger Pure Miracle Oil til dit hår, vil du opleve at dit hår bliver mere glansfuldt, bliver blødere og får tilført en masse næring. Denne håroile er speciel god til tørt og skadet hår netop fordi den giver håret et øjeblikkeligt og intensivt fugtighedsboost. 

Sådan bruger du produktet hvis du har fint hår: 

Har du fint hår, så skal du passe på med mængden af hårolie, da håret ellers nemt kan klaske sammen, hvis du bruger for meget. Brug derfor kun et par dråber. Vi anbefaler at du bruger Pure Miracle Oil Attitude i håndklædetørt hår, så du opnår den bedste effekt og olien trænger nemmere ind i dit hår. Pump et par dråber af olien på din håndflade. Gnid dine hænder sammen for at fordele olien. Kør derefter hænderne gennem dit hår med fokus på mellemlængderne og enderne. Lad håret lufttørre eller føntør dit hår for at gøre det glat. 

Sådan bruger du produktet hvis du har kraftigt hår:

Har du kraftigt hår, så kan du bruge Pure Miracle Oil i både vådt og tørt hår. Du kan derfor bruge hårolien i fugtigt hår, for at olien bedre trænger ind, og i tørt hår som stylingprodukt for at gøres dit hår glansfuldt og spændstigt. Bruger du Pure Miracle Oil i tørt hår kan olien hjælpe med at fjerne fimrehår. Pump et par dråber af olien på din håndflade. Gnid dine hænder sammen for at fordele olien. Kør derefter gennem dit hår med fokus på mellemlængderne og enderne.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Argania spinosa kernel oil, Linum usitatissimum oil, Macadamia ternifolia seed oil, Tocopheryl acetate, CI 26100, CI 61565, d-Limonene, Linalool. 

Der er ikke nogen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.