Nyhedsbrev
Der er 52 varer.

Frisørinventar fra Salon Ambience og Luca Rossini

Trontveit er eksperten, når du skal vælge både eksklusivt og/eller billigt frisørinventar til din salon. Vi samarbejder med en af Europas største frisørinventar-fabrikker, Salon Ambience. Derudover forhandler vi også inventar fra Luca Rossini, som er kvalitetsinventar til en billig pris.

Alle varerne er håndlavede og bliver skræddersyet til hver enkelt kundes behov – vælg for eksempel mellem 47 forskellige farver. Hos os er der ikke noget, der koster ekstra.

Tre gange om året har vi supertilbud på et udvalg af vores frisørinventar med op til 55 % rabat.

Stort udvalg af alverdens frisørinventar

Hos Trontveit har vi et af de største udvalg inden for alt lige fra barberstole, frisørspejle, frisørstole, klippestole, massagevaske, receptionsdiske samt sofaer og ventestole til venteområdet.

Hvis du kunne tænke dig at se og prøve vores frisørinventar, er du velkommen til at kontakte os for at sætte et møde op i vores showroom i Nørresundby ved Aalborg på e-mail info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.

Underkategorier

 • Frisørstole
  Frisørstol i italiensk design i høj kvalitet Hos Trontveit forhandler vi nogle af markedets bedste og billigste frisørstole fra brands som Salon Ambience og Luca Rossini. Disse frisørstole bærer præg af lækkert italiensk design, hvor kvaliteten er i top. Køb en frisørstol til dit behov Alle stolene skræddersyes til lige netop dine behov og ønsker til design. Vælg for eksempel op til to slags læder i to farver – helt uden merpris. Priserne er i Luca Rossini i den lave, billigere ende, hvor Salon Ambiences frisørstole ligger i den mere eksklusive ende. Tre gange om året kan du her finde nogle fantastiske tilbud på Salon Ambiences frisørstole, hvor du kan spare op til 55 % på listeprisen per frisørstol. Du er velkommen til at besøge vores showroom i Nørresundby ved Aalborg, hvor du kan se stolene, selv prøve at sidde i dem samt se vores store udvalg af frisørinventar. Ring eller skriv til os for aftale på e-mail info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.  
 • Frisørvaske
   TRONTVEIT har nogle af markedets bedste og billigste frisør vaskestole fra brandet Salon Ambience og Luca Rossini. Lækkert italiensk design, hvor kvaliteten er i top. Ved alle frisørvaskene vil man kunne uden merpris, vælge op til 2 slags læder i 2 farver. Priserne er i Luca Rossini i den lave, billigere ende, hvor Salon Ambiences frisørvaske ligger i den mere eksklusive ende.Der er frisør vaske med og uden massage, det er helt op til dig.  Du er velkommen til vores showroom ved Aalborg, hvor du kan prøvesidde og se frisørvaskene og se alle vores andre former for frisørinventar. Ring eller skriv til os for aftale på info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.Velkommen!   
 • Frisør receptions diske
    TRONTVEIT har frisør receptiondiske med og uden LED lys fra brandet Salon Ambience og Luca Rossini. Lækkert italiensk design, hvor levering og kvaliteten er i top. Der er receptionsdiske der buer og dem der er lige.. Priserne er i Luca Rossini i den lave, billigere ende, hvor Salon Ambiences frisørstole ligger i den mere eksklusive ende. Du er velkommen til vores showroom ved Aalborg, hvor du kan se alt vores frisørinventar. Ring eller skriv til os for aftale på info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.Velkommen!   
 • Frisørspejle
    TRONTVEIT har frisør spejle for enhver smag og tegnebog. Både med og uden LED lys fra brandet Salon Ambience og Luca Rossini. Lækkert italiensk design, hvor levering og kvaliteten er i top. Der er frisørspejle der er billige fra Luca Rossini og  mere exclusive fra Salon Ambiences. Du er velkommen til vores showroom ved Aalborg, hvor du kan prøve og se frisørspejlene samt alt vores andet frisørinventar. Ring eller skriv til os for aftale på info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.Velkommen!   
 • Barberstole
    Barberstole i italiensk design i gammelt old school og nyt design Hos Trontveit forhandler vi frisørinventar og har nogle af markedets bedste og billigste barberstole fra brandet Salon Ambience og Luca Rossini. Disse barberstole bærer præg af lækkert italiensk design, hvor kvaliteten altid er i top. Køb en barberstol til dit behov Alle stolene skræddersyes til lige netop dine behov og ønsker til design. Vælg for eksempel op til to slags læder i to farver – helt uden merpris. Priserne er i Luca Rossini i den lave, billigere ende, hvor Salon Ambiences barberstolene er blandt de fedeste på markedet Tre gange om året kan du her finde nogle fantastiske tilbud på Salon Ambiences barberstole, hvor du kan spare op til 55 % på listeprisen per barberstol. Du er velkommen til at besøge vores showroom i Nørresundby ved Aalborg, hvor du kan se stolene samt selv prøve at sidde i dem. Ring eller skriv til os for aftale på e-mail info@trontveit.com eller telefon 60 70 73 11.  
 • Barber Arbejdsheden
     
 • Venter Område
     

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:60 70 73 11

Send os en e-mail
Vi støtter danske hospitalsklovne