Nyhedsbrev

Brands

Der er 15 varer.

Link til Atitude produkter. Attitude er et dansk mærke, som hver dag arbejder på at udvikle og producere innovative produkter i høj kvalitet.Artist er Trontveit's eget mærke indenfor frisørværktøj og tilbehør. Vi producerer i høj kvalitet og har mindre end 1% fejl. Frisørens værktøj er vigtigt og derfor producerer vi i høj kvalitet, så det holder i mange år.Emme er Italiensk luksus til håret; mottoet er: TREAT YOUR HAIR LIKE YOU TREAT YOUR SKIN

Sexy Hair er en bred vifte af pleje og styling produkter, som er skabt med stor passion og kærlighed til hår. Serien er inddelt i kategorier udfra hårtyper.Bath er din bedste ven, hvis du har hovedbundsproblemer. Pure er det reneste rene. Du behøver ikke være gravid, men bare ønske det bedste for dig selv.

Børsten over dem alle. Har den mest utrolige evne til at udfiltre og til at undgå at håret bliver elektrisk

Underkategorier

 • Attitude
  ATTITUDE by TronTveit er et danskt produktmærke som frisører og forbrugere elsker. Den professionelle serie har fokus på renhed og effekt. Alle produkterne er godkendt som min. til Grøn Frisør, men de fleste lever også op til Positivlisten, og dette samtidig med at de yder maximum effekt. ATTITUDE by TronTveit's vokse er hurtigt blevet bestsælgere, da disse er vandopløselige og nemme at skylle ud. Rock Solid ATTITUDE hårvoksen påstår vi er verdens bedste hårvoks. Kendetegnet på ATTITUDE by Trontveit er kvalitet, udvikling, renhed og ikke mindst effekt.
 • Artist
  ARTIST er TRONTVEIT´s eget frisør værktøjs brand. Her er kvalitet og service sat i højsede og kommer foran pris.  ARTIST er det eneste brand i branchen der tilbyder 2 års garanti på klippemaskinerne og trimmerne, som er produceret i Tyskland.  ARTIST skiller sig ud ved at være innovativt, hvor bla. fladjernet vibrerer, for at minimere slitage på håret. TRONTVEIT yder 72 timers serivce på alle ARTIST produkter. Der er under 1% fejl på alle produkter. Skulle du ligevel være uheldig, ja så fra vi modtager produktet, til vi har reparet eller erstattet det, vil der max gå 72 timer, før vi har sendt det til dig.
 • Emme Diciotto
  Emme Diciotto er et lækkert luxus frisør brand fra Italien. Et beauty brand, hvor sloganet er: Treat your hair, like you treat your skin. Emme Diciotto har været på det danske markedet siden 2010, hvor TRONTVEIT begyndte forhandlingen i Skandinavien pga. det rene design, filosofi og de innovative produkter. Emme Diciotto er lanceret PPD frie farver ved navnet MIA color. Disse farver er et komplet system, hvor man kan bruge samme system til toningsfarver. Emme Diciotto har en "nul salg strattegi" på internettet, hvilket betyder man ikke kan købe produkterne på div. netsider.
 • Unique Permanent
  TRONTVEIT´s Unique er en fantastisk permanent med Hydroliseret Keratin, som gør håret mere blødt og blankt. Unique Permanenten giver fantastiske elastiske krøller og kan bruges til både ”små” spændstige krøller og ”store” bløde krøller. Unique permanenten er "fejlsikker" og giver perfekt ressultat hver gang.  Udover dette har vi fjernet den grimme permanent duft af ”grå mus”, så du i dag kan stå med en af markedets bedste permanent dufte. Unique Permanenten indeholder ikke ammoniak eller thioglycol syre, som er brugt i almindelig permanentvæske, men virker på Amoina Syrer. Som en af de få på markedet, er den godkendt til Grøn Salon. Der findes 2 styrker at arbejde med: Normal: Til alm. – farvet – lys reflekser hår Extra: Til alm. – gråt – svært modtageligt hår Kun en færdigblandet fixering med indebygget efterbehandling.
 • Tangle Mouse
  Tangle Mouse er den første deciderede "3 i 1" børste på markede. Børste hårene er udviklet så de de genialt og smertefrit kan udfrisere et filtret hår. Ønsker man volume, så er Tangle Mouse genial til at tuppere (back-combe) håret og volume er skabt på 3 slides. Efter volumen er skabt, kan man med samme børste renfrisere det øverst lag hår, som gør at frisuren fremstår smukt og lækkert. Tangle Mouse er inspireret af ergonomien fra en computermus og størelsen passer til både store og små hænder. Den kan bruges med højre og venstre hånd og kommer i 5 standard farver. Den burde ligge i enhver dametaske. Tangle Mouse International er et søsterselvskab til Trontveit og har base i Holland
 • Bath
  TronTveit Healing Rinse Anti-dandruff Shampoo er en af det mest effektive skælshampooer på markedet. Den indeholder 1% zinc pyrithione og eliminere selv de værste hovedbundsproblemer og giver en anti-bakteriel effekt på hovedbunden. Ekstrakt fra birk, rosmarin, kamille og brændenælde giver en antifedt-effekt og næring til håret.TronTveit Healing Rinse Anti-dandruff Shampoo kan anvendes ved dagligt brug eller blot i perioder eftere behov.
 • HairPearl
   Vedvarende skønhed med Hairpearl® Intensive Cream EyeHair Dye - et specielt forbered produkt til professionel brug.I mere end 20 år har fagfolk over hele verden elsket den unikke formel af Biosmetics cremet øjenvippe hårfarver. De udvalgte ingredienser som Lanolin og Solsikkeolie giver en optimal kombination af glatte og hudvenlige stoffer og giver en bemærkelsesværdig kvalitet med et strålende og langvarigt farvesultat. Med 7 forskellige nuancer tilbydes det perfekte valg til at opnå den farve og resultat, som din kunde ønsker.Trontveit tilbyder nu også de samme lækre gode øjenvippe og bryn farver i en speciel PPD fri version, der er endnu mildere mod huden og svier mindre. Vi fører alle produkter fra HairPearl systemet, inklusive deres virkelig effektive øjenvippe permanent system.HairPearl holder længere en traditionelle vippefarve systemer..faktisk op til 8 uger.
 • PURE ATTITUDE
   100% PURE Ingen skadelige sulfaterSulfater er almindeligt anvendt i shampoo til at rengøre og skumme, men nogle sulfater kan forårsage hud- og hovedbundsirritationer og endda gøre skrøbeligt hår tørt. Ingen stressBeriget med essentielle olier såsom sød mandelolie, olivenolie, og Shea nøddesmør. Disse naturlige botaniske ingredienser er blevet udvalgt for deres rige og helbredende virkning på krop og hår. Ingen parabenerI vores PURE ATTITUDE produkter, vi bruger ikke parabener kun naturlige konserveringsmidler. Ingen parfumerVi har fjernet alle kunstige parfumer, så der er ikke risiko for allergi. Ingen grusomhedIkke testet på dyr- kun mennesker.
 • Sweet Bunny Hare
  Sweet Bunny Hare Er bygget på 3 ting som Sweet Bunny Hare elsker: Produkt, Mennesker og Formål. Sweet Bunny Hare mener, at det at være smuk og omsorgsfuld for andre og dyr, kan gå hånd i hånd. Derfor er Sweet Bunny Hare en af de første pionererer til at skabe hårvitamin vingummier, der er 100% veganske og ikke testet på dyr. Ved at bruge kraftfulde og stærke samt effektive ingredienser, uden at gå på kompromis med resultatet. De arbejder også med non-profits som Mercy for Animals. Sweet Bunny Hare er en amerikansk virksomhed, lokaliseret i San Jose, California og de får produceret deres hårvitaminer i Canada.
 • Takumi

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:60 70 73 11

Send os en e-mail
Vi støtter danske hospitalsklovne