Vi planter træer for mindske vores CO2 aftryk

Her hos Trontveit arbejder vi aktivt for at nedbringe vores CO2 aftryk. Dette gør vi bl.a ved at vi i vores produktion bruger genanvendelige materialer i vores emballage. Det gør vi for at reducere vores fodaftryk på naturen og sikre bæredygtigt forbrug. Ved at bruge genanvendt plast i vores produktion og i vores emballage imødekommer vi FNs verdensmål nr. 12. FNs verdensmål nr. 12 handler om at vi skal ændre for måde vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer. Vi nedbringer vores CO2 aftryk ved at bruge genanvendt plast i vores emballage. Vores Pure Attitude produkter sælges i emballage af genanvendelig plast. Vi indtænker også miljøet i vores produkter når vi udvælger ingredienser. Vi bruger miljø- og allergivenlige ingredienser, så vi passer bedst på miljøet og hinanden. 

 

For yderligere at reducere vores aftryk og mindske vores CO2 udledningen har vi indgået et samarbejde med Klimatræ om at plante flere træer. Ved at gøre dette, er vi både med til at gøre en forskel for klimaet og vi imødekommer FNs verdensmål nr. 15. FNs verdensmål nr. 15 handler om at vi skal beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land, fremme bæredygtig skovbrug, bekæmpe ørkendannelse samt standse jordforringelser og tab af biodiversitet. Vi skal sikre bæredygtigt brug af naturens ressourcer. 

 

Vi er glade for og stolte af at kunne bidrage til miljøet ved at plante træer sammen med Klimatræ og i mødekomme verdensmål nr. 15 og verdensmål nr. 12.

 

 

Læs mere her: https://xn--klimatr-sxa.dk/

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.