Curly girl metoden, der er blevet populær over hele verden, er en metode udviklet til at pleje og style naturligt krøllet hår. Når du følger denne metode, bør du undgå produkter som indeholder sulfat, silikoner og udtørrende alkohol. Målet er at behandle håret så nænsomt som muligt.

Ved at følge nogle få trin, og bruge de rigtige produkter, kan du lave smukke krøller i dit hår. Vi har afprøvet denne metode selv ved hjælp af godkendte ATTITUDE-produkter.

Ønsker du også at skabe naturlige krøller i dit hår? Nedenfor er de fem trin du skal følge. Som et sidste step - tag et billede og tag os på instagram, så vi kan se dine resultater! #attitudebytrontveit

1. FINAL WASH
Din sidste vask…hvor du bruger en shampoo med sulfater! Her vasker du håret fri for silikoner. Vi anbefaler at bruge en shampoo fra PURE linjen: Mother to be. Den er meget blid og indeholder kun et cocosulfat, som er et mildere sulfatbaseret sæbestof udvundet fra kokosnød. Elle vores PURE Hydrating shampoo.

2. VASKEBALSAM
I andet trin skal du tilføre balsam til håret. Her anbefaler vi vores
Pure Mother to be conditioner eller PURE Hydrating conditioner.

3. STYLING
Som stylingprodukt kan du vælge krøllecreme, mousse, gele eller olie. Vi brugte vores fantastiske krøllecreme “Curls in a bottle” for at give håret struktur og lave krøllerne. Disse produkter er godkendt, fordi de ikke indeholder sulfater og parabener og er 100% vegansk.


4. PLOPPING
Bagefter kan du bruge et håndklæde til at få mere form i krøllerne. Sørg for at bruge et kvalitetshåndklæde lavet af mikrofiber for at opnå det bedste resultat.
Vi anbefaler at bruge Trontveit Quick-dry towels.

5. TØRRING
Som sidste trin kan du lade dit hår lufttørre eller tørre det med en diffusser.
Her brugte vi vores fantastisk ARTIST Tyføn.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.