OVERVEJER DU AT VÆRE MED PÅ TRONTVEITS STØRSTE FRISØR KURSUS I ÅR? LÆS MERE OM VORES TUR SIDSTE ÅR! 

Indsamlet, formuleret og videregivet af Gert Ravneberg


Vi var 5 grupper, fra Jylland, Sjælland, Færøerne, Finland og Norge der alle skulle mødes i Alanya. Vi fik en super velkomst i Billund af Trontveits medarbejdere sælger Iben Bundgaard, teknikker Marianne Blomström, Minna og chefen Thomas Trontveit. I Kastrup fandt vi mega hurtig sammen og blev hurtigt tjekket ind, med Trontveits medarbejder Gert Ravneberg.
Op i flyveren, 1 fly fra Billund og 2 afgange fra Kastrup. I bussen fra lufthavnen til Alanya by fik vi en god gennem gang og forklaring om Tyrkiet og special Alanya, samt vi fik gode tips og triks om hvordan vi skulle handler samt hvordan vi burde prutte om prisen. Vi fik også grundig information hvad man skulle passe på at medtage af vare med hjem til Danmark som eller kunne være meget fristende.


Valget af hotellet, Riviera Alanya, 4-stjerner, en god og super perfekt lokation til den kursusform som Trontveit så professionelt, godt og tjekket havde planlagt. Værelserne, luftige med en lille balkon. Et hotelpersonale der var professionelle, hurtige og yderst hjælpsomme. En super god service som hotellet leverede hele døgnet.                                                                                        
Der blev blandet andet, serveret frisk frugt og frugtdriks på stranden. Hver dag blev der ved poolen serveret masser af vand, så ingen blev dehydreret. Vi fik kølende frisk melon som en lille forfrisker når vi arbejde. Som en deltager har udtrykker det:” Jeg har følt mig forkælet og tryg hele tiden og har fået mere med hjem, mere end jeg har drømt om. I mine 38 år som frisør, har jeg været på mange ture, med alle de store fine firmaer, men intet har været så godt og vel tilrettelagt som denne tur.”

Demonstration og hands on ved pool afdeling (som kun var til os) og arbejdet på standen var optimalt. Vi så demonstration og produkt præsentation fra fine liggestole. Gruppen var god til at rotere så alle kom i første række, en gang i mellem, ikke noget med at reservere pladser! En deltager udtrykker det på denne måde: En mega fin homogen gruppe der hjælper hinanden og tale på kryds og tværs af landsdele og nyder stedet. 

Demonstrationerne var på live modeller og hoveder. Teamet forklarede effekten og vigtigheden af de forskellige klipninger i forhold til inddelinger, og guide liner. Minna og Marianne viste salgbare klip, alt fra kort til langt. Imedens Gert forklarede om saksens udvikling igennem mere end 35 år, længder, form og skarphed.

På farve området så vi fede nye frække farver med indbygget Plex C01 teknologi. Alt fra pink, kobberrøde, grå og gule nuancer. Vi så en helt ny hurtig og nem Balayge teknologi. På stranden legede vi med styling teknikker udført uden strøm og arbejde med den nye Curly Girl metode. Kleopatra Stranden som bare ligger 50 m meter fra hotellet var en helt ny arbejdes-/kursuslokation som bare fungerede. Vi fik en god fremlægning af diverse produkter og en super information om nye de patenteret ”hemmelige” produkter. Vi var de første i verden der har set de teknikker. Håret og teknikkerne vi så var anvendelige, stilen salgbar og fin.

Som en del af programmet så vi et Tyrkisk herreteam, mega dygtige og de arbejder meget teknisk. De brugte ca. 30 – 45 min. på en kunde/model med hår og skæg. Fuld fading fra skin til længder, og så viste hvordan de med ild og tråd hvordan man fjerner uønsket hår samt lanugohår i øjenbryn og øre omgivelserne. Det virkede på de tyrkiske modeller men også på de 2 danske herre som måtte lægge hår og skæg til. Top tunet og yngre de så de ud.

Hold da op hvor har vi hygget i solen, arbejdet og lærte rigtig meget. Vi nåde en masse fagligt, så helt nye teknikker der bare kunne omsættes i det daglige arbejde i salonen. Og spiste en masse lækker og sund mad med en god vin til, fordi der var all inklusive i kursusprisen. (Stranden bliver bedømt på Trip Adviseres som den 5. bedste strand i verden).  
Der blev også plads til at udforske Alanya på egen hånd, man kunne blive tatoveret sejle, padle, ride og dyrke den fine sport at shoppe. Om aftenen efter en indkøbstur i byen blev priser, rabatter og forretningers beliggenhed diskuteret i et bredt forum i den hyggelige bar, stadig All inklusive.                 

Med en fin afslutning på en god restaurant i midten af havnen, inkl. fyrværkeri takkede vi hinanden for godt selskab/kursus og lovede hinanden at Facebook (lukket gruppe Trontveit Tyrkiet   2020) og ses igen næste år.   

SKAL DU MED PÅ KURSUSREJSE TIL ALANYA PÅ 4**** HOTEL RIVIERA MED ALT INKLUSIVE I EN UGE? 

PRISEN ER KUN 6 800.- + moms. VI AFREJSE d. 31.5 2020 OG VI ER HJEMME IGEN d. 7. 6 2020! TILMELD DIG NU VED AT SENDE OS EN EMAIL PÅ INFO@TRONTVEIT.COM ELLER RING 6070 7311!

Kommentarer (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.