Curls In A Tube ATTITUDE

Curls In A Tube ATTITUDE

ATTITUDE by TRONTVEIT
cba
179,00 kr.

Curls In A Tube Attitude er en krøllecreme som du ikke kan leve uden. Denne krøllecreme er et fantastisk krølleprodukt til at lave flotte definerede krøller.

En 100% vegansk krøllecreme der kan lave krøller i helt glat hår ved hjælp af en diffuser, eller samle kruset krøllet og ustyrligt hår. Den har hukommelseseffekt i op til 48 timer, som gør du kan re-style håret og genaktivere produktet ved hjælpe af varme.
Curls In A Tube ATTITUDE er et eksklusivt hårprodukt der aldrig skuffer dig.

Curls In A Tube ATTITUDE er:

100% vegansk
Sulfate fri
Ikke testet på dyr
Gluten fri
Ingen allergene parfumer
Godkendt til Positiv listen og Grøn Salon

 

 

Hvis du har krøller kan du glæde dig til lækre og spændstige krøller. Og samtidig sige farvel til  krus og uregerlige krøller.

Har du derimod glat hår, er Curls In A Bottle perfekt til at fremhæve krøller. Produktet er let i konsistensen og du kan lave flotte krøller for en dag, uden at håret klasker.

Anvendelse:

  • Påfør i tørt eller fugtigt hår.Skyl ikke ud
  • Føntør med softstyler på lav blæsestyrke
  • Style som ønsket
  • Afslut med din foretrukne finish spray

 

Tip til tørt hår:
Brug krøllecremen til at  friske dit look op. Fordel en lille portion i håret og føntør igen med softstyleren -på lav blæsestyrke.

Bonus:
Produktet er godkendt til både Grøn Salon og til positivlisten

Aqua, Acrylates/Methacrylamide Copolymer,Coco-Caprylate,Aminomethyl Propanol,Propanediol,Acrylates Copolymer,PPG-5-Ceteth-20,Fragrance,Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Der er ikke nogen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Trontveit.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Der anvendes de cookies der er nødvendige for at du kan logge ind og lægge varer i kurven.