Beach Spray ATTITUDE

Beach Spray ATTITUDE - Giver det perfekte Beach look 

Vores Beach Spray ATTITUDE er din vej til det perfekte strand-look året rundt. Denne saltvandsspray 100% vegansk og giver dit hår en maksimal effekt, der omdanner det til et naturligt og lækkert beach-look. Med Sex On The Beach Spray tager du skridtet mod den uimodståelige skønhed og sommerlige stil, du fortjener.

Denne Sex On The Beach Spray indeholder højkoncentreret havsalt fra det døde hav – et sandt lagerhus af mineraler. Denne skattekiste indeholder 12 ud af de 26 naturlige mineraler, som det døde hav er kendt for. Disse mineraler arbejder i harmoni med dit hår, tilfører dyb næring og skaber en beskyttende barriere, der styrker og forvandler håret til et flot beach look.

179,00 DKK
På lager
Reference:
BSA

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Beach Spray ATTITUDE er en saltvandsspray som er perfekt til dig, der vil have et lækkert beach look med naturligt fald.

Produktet virker varmebeskyttende så dit hår er beskyttet mod solens skadelige stråler. Gør håret ekstra håndterbart og medgørligt til styling. Har du et naturligt fald i håret, vil du opnå ekstra elasticitet og fylde.

Produktet er perfekt til både kort og langt hår, og fungerer både som stylingspray, teksturspray, solbeskyttelse og varmebeskyttelse op til 250°! 

Fordele du vil elske

  • Passer til alle hårtyper i både vådt og tørt hår.
  • 100% vegansk og ikke testet på dyr.
  • Fri for allergen parfume, sulfater, parabener og gluten.
  • Godkendt af 'Grøn Salon' og 'Positiv Listen'

Anvendelse

Sprøjt Beach Spray ATTITUDE i dit våde eller tørre hår og style det som ønsket. Det er ideelt til at skabe det naturlige sommerlook, mens du samtidig beskytter dit hår mod solens stråler.

 

Giv dit hår det ultimative beach-look med Beach Spray ATTITUDE. Lad det føre dig ind i sommerens skønhed og lad dit hår skinne med naturligt fald og beskyttelse. 

 

Aqua, Magnesium Sulfate, VP/VA Copolymer , Maris Sal, Propanediol, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Benzophenone-4, Sodium Laneth-40, Maleate/styrene Sulfonate Copolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum